Jaktmagasinet Big Game når de högutbildade, intresserade och vetgiriga jägare som vill bli inspirerade och informerade om de bästa jakterna och de bästa produkterna.

Hitta den moderna jägaren

Det bor idag fler jägare i Stockholms stad än vad det gör på landsbygden och Jaktmagasinet Big Game är den enda tidningen som i huvudsak vänder sig till denna kapitalstarka, medvetna och kräsna målgrupp. Rätt kommunikation och tonalitet i din annonsering kommer att göra skillnad för ditt varumärke, tjänst eller produkt.

Jaktmagasinet Big Game en ”Coffee table produkt” med stor potential

Jaktmagasinet Big Game är ett premiummagasin med stor kommersiell potential. Vi ger alla jägare ett intressant och smakfullt layoutat kvalitetsmagasin och annonsörerna en arena för varumärkesannonsering i en miljö som gör deras annonser rättvisa. Vi vet att det finns många stora internationella annonsörer som vill kommunicera med de svenska jägarna. Vi ser samtidigt varumärken inom jaktsegmentet som idag har snygga varumärkesbyggande annonser men där de redaktionella produkterna inte gör dessa annonser rättvisa.

Annonsering

Om du är intresserad av att annonsera i Jaktmagasinet Big Game eller vill ha information gällande annonsering/annonspriser och samarbeten med Jaktmagasinet Big Game kontakta:

Magnus Krumlinde, Advertise
magnus.krumlinde@advertise.se
Tel: 08-22 44 80, 070-562 61 71